Bittó Védemi, Nyomozó- és Szolgáltató Kft. | 1152 Budapest, Szentmihályi út 35. | Tel.: +36 (1) 279 0125 | Fax: +36 (1) 466 4608 | info@bitto.hu
Főoldal    |    Munkalehetőség    |    Kapcsolat Hu | En | De | Fr | Ru
Kapcsolat
 
Kapcsolat
Segítség
Kapcsolat
Oldal nyomtatása
Vissza a főoldalra

Szeretné elektronikusan feltenni kérdéseit szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Kérjük, töltse ki a lap alján található kapcsolat elvétel űrlapot. Kérdésére, a legmegfelelőbb biztonsági szakemberünk fog válaszolni.

Cégnév:

Bittó Védemi, Nyomozó- és Szolgáltató Kft.
Független vagyonvédelem.

Cím:

1152 Budapest Szentmihályi út 35              

Központi telefonszám: 

Tel.: +36 (1) 279-0125

Központi faxszám:

Fax: +36 (1) 466 4608

Központi e-mail cím:

info@avagyonvedelmeben.hu

info@bitto.hu

 


Parkolás:

Az iroda környéki utcákban a parkolás nem fizetős,

Szeretné elektronikusan feltenni kérdéseit szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolatfelvétel űrlapot. Kérdésére, a legmegfelelőbb biztonsági szakemberünk fog válaszolni.

Az Ön neve:
Cég neve:
E-mail címe:
Mivel kapcsolatban érdeklődik?
Üzenete, kérdése, kérése:

A Bittó Védemi, Nyomozó- és Szolgáltató Kft.
internetes oldalainak látogatásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket:


Szerzői jogok

A Bittó Védelmi, Nyomozó- és Szolgáltató Kft. internetes oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. Minden jogot fenntartunk.
Tilos a Bittó Védelmi, Nyomozó- és Szolgáltató Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül a tartalom egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni, azokból bármely részt kivágni (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.), a megcsonkított részt a nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni.

Amennyiben szeretné felhasználni valamely anyagot, vagy annak részletét, kérjük az alábbi címen keressen meg  bennünket: info@avagyonvedelmeben.hu   info@bitto.hu

Az oldal tartalmának egyes részeit kizárólag saját felhasználás céljából merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult az oldal így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára. Más online tartalomban előzetes kérés nélkül a Bittó Védelmi, Nyomozó- és Szolgáltató Kft. 
oldalaira hivatkozás (linkelés)  elhelyezhető.
A linkelés ebben az esetben sem ütközhet a fenti tilalomba, illetve oldalunkhoz nem méltó körülmények esetén bármikor kérhetjük annak megszüntetését.

Szellemi alkotás

Felek rögzítik, hogy a jelen ajánlatban meghatározott sajátos termékek, megoldások Szállító szellemi alkotásai, Szállító kizárólagos tulajdonában állnak, függetlenül attól, hogy külön jogszabályban meghatározott - szerzői, iparjogvédelmi, stb. - védelem alatt állnak-e. Megrendelő nem jogosult ezek részben vagy teljes felhasználására, másolására, terjesztésére, értékesítésére.

Tartalom

A Bittó Védelmi, Nyomozó- és Szolgáltató Kft. mindent megtesz azért, hogy az oldalakon megjelenő információk naprakészek, pontosak és teljesek legyenek, de felelősséget nem vállalunk az oldalainkon szereplő információk felhasználásából eredő következményekért. A Bittó Védelmi, Nyomozó- és Szolgáltató Kft. nem garantálja, hogy az internetes oldalakhoz való hozzáférés folyamatos, vagy hibamentes lesz. Internetes oldalainkon megjelenő árajánlatok a készletek erejéig vagy visszavonásig érvényesek. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Külső kapcsolatok (linkek)

A Bittó Védelmi, Nyomozó- és Szolgáltató Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a 
Bittó Védelmi, Nyomozó- és Szolgáltató Kft. internetes oldalai kapcsolódnak.

Adatszolgáltatás

A Bittó Védemi, Nyomozó- és Szolgáltató Kft. részére azzal, hogy anyagot bocsát rendelkezésünkre (bármely szerverünkre küldött e-mail vagy az internetes oldalak útján), vállalja, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy a Bittó Védemi, Nyomozó- és Szolgáltató Kft. azt - minden felelősség nélkül -  nyilvánosságra hozhatja, tartalmukat (részben vagy egészben) felhasználhatja. Vállalja, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal  kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá kártalanítja a Bittó Védemi, Nyomozó- és Szolgáltató Kft. -t harmadik fél igényérvényesítése esetén.

Adatvédelem

 A Bittó Védemi, Nyomozó- és Szolgáltató Kft. honlapjának egyes részeihez való hozzáférés regisztrációhoz kötött, amelyhez meghatározott személyes adatok (név, e- mail cím, stb.) szolgáltatása szükséges. A Bittó Védemi, Nyomozó- és Szolgáltató Kft. 
mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok  nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva, kizárólag az Ön által megadott körben és szükséges cél érdekében kezeli és tartja nyilván a részére átadott adatokat. A regisztráció során a társaság tudomására jutott személyes adatokat semmilyen körülmények között nem tesszük - az Ön kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül - más számára hozzáférhetővé, kivéve a 
jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit.
 

© 2006 Bittó Kft. Minden jog fenntartva.
Kapcsolat
Főoldal | Segítség | Kapcsolat

Biztonságtechnikai átvilágítás | Objektumőrzés

Recepciós portaszolgálat | Áruházi rendészet

Pénzintézeti őrzés | Pénzszállítás

Rendezvény biztonság | Oldaltérkép
Bittó Védemi, Nyomozó- és Szolgáltató Kft
Független vagyonvédelem.

1152 Budapest, Szentmihályi út 35.

Tel.: +36 (1) 279 0125
Fax: +36 (1) 466 4608

info@bitto.hu


Profitaktív Web