A Bittó Biztonsági Szolgálat története
 

A Bittó Biztonsági Szolgálat története 11 éves múltra tekint vissza, mely időszak a folyamatos fejlődés jegyében telt el. Üzleti partnereink bizalmának köszönhetően, a kezdeti időszakban mindösszesen 3 főt foglalkoztató betéti társaságból, cégünk, mára mintegy 500 fős létszámmal dolgozó, megbízható, szakmai körökben is elismert, széleskörű referenciákkal rendelkező korlátolt felelősségű társasággá fejlődött.

Szolgáltatási alapelvek

Cégünk nagy hangsúlyt fektet saját és alválakozói személyi állományának magas szintű felkészítésére, valamint a megfelelő technikai háttér megteremtésére, hiszen csak így tudunk eleget tenni a saját magunkkal szemben támasztott minőségi követelményeknek, és csak ilyen feltételekkel tudunk a hozzánk bizalommal forduló ügyfeleink számára folyamatosan színvonalas szolgáltatást nyújtani a Bittó Kft. három alapelvével összhangban.
Céljaink

Cégünk üzletpolitikájával összhangban arra törekszünk, hogy a tevékenységi területeink vonatkozásában az országos lefedettséget növeljük.

A tevékenységi területeinken végzett szolgáltatásoknál fontos tényezőnek tekintjük a szolgáltatásaink komplexitásának lehetőségek szerinti biztosítását, amely egyrészt az élőerős őrzés és a technikai őrzésvédelmi eszközök integrálásán, másrészt a vagyonvédelmi, takarítási, objektum üzemeltetési szolgáltatások megtervezésén, megszervezésén és végrehajtásán alapul.

A jövőben is kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy tevékenységi területeinken a szolgáltatásokkal szemben megfogalmazott piaci elvárásoknak megfelelően, az EN ISO 9001 : 2001 szabvány szerint minőségbiztosítási rendszer előírásainak alkalmazásával a lehető legmagasabb szinten elégítsük ki megrendelőink igényeit, biztosítva ezzel a Bittó Védelmi Nyomozó és Szolgáltató Kft.-nek a szolgáltatásaival kapcsolatos hármas alapelvnek

"BIZTONSÁG - KIVÁLÓ SZÍNVONAL - DISZKRÉCIÓ"

legteljesebb érvényesülését.