Objektumőrzés részletek
 

A 100%-os biztonság megteremtése nem lehetséges kompromisszumok nélkül. Az épületek, létesítmények, területek, telephelyek 24 órás őrzése csakis tökéletes lehet, különben nem nevezhetjük őket őrzött területnek. Az Ön objektumainak őrzése kijátszhatatlan?     

 "Vagyonvédelem?! Rendben, de milyen módon?" – merül fel általában Megbízóink részéről a legelső kérdés.

Egy konkrét objektum (telephely, lakás stb.) védelmi koncepciójának kialakításakor, őrzési tervének elkészítésekor, azaz a fenti kérdés megválaszolásakor, széleskörű szakmai ismeretekre van szükség, de természetszerűen nem hagyhatók figyelmen kívül Megbízóink elvárásai, anyagi- és pénzügyi lehetőségei sem.

Cégünk a fentiek figyelembe vételével, ugyanakkor megalkuvás nélkül a maximális biztonságra törekedve tesz javaslatot a vagyonvédelmi feladatokra vonatkozóan, illetve készíti el Megbízói részére az adott objektum őrzési tervét. Az őrzési terv tartalmazza tulajdonképpen azokat az instrukciókat, amelyek következetes végrehajtásán múlik a vagyonvédelem színvonala és megbízhatósága.

A vagyonvédelmi koncepció kialakításakor – az előnyök és hátrányok mérlegelésével - kell eldönteni, hogy az adott telephelyen élőerős őrzéssel, technikai őrzéssel, vagy a kettő egészséges kombinációjával valósuljon-e meg a vagyonvédelem.

Megbízóink épületeinek, létesítményeinek, területeinek és telephelyeinek (objektumainak) 24 órás őrzését, a tulajdon elleni támadások megelőzését minden esetben az adott objektum sajátosságainak figyelembevételével, vagyonbiztonsági helyzetének pontos ismeretében tervezzük, szervezzük, illetve hajtjuk végre.

A kialakult gyakorlat szerint élőerő alkalmazása esetén ez a feladat:

 •  portaszolgálat,
 •  rendész szolgálat,
 •  vagyonőri szolgálat

önálló vagy kombinált rendszerbe állításával valósítható meg.

Körültekintően megtervezett megoldásainkkal az Ön objektumai is a lehető legnagyobb biztonságban lesznek. Nagyságrendekkel jobb befektetés a biztonság megteremtése, mint az utólagos "tűzoltás" mérhetetlen és előre beláthatatlan költségeinek fedezése.
Kérjen szakszerű segítséget és szervezze objektumainak makulátlan őrzését:

 • ha még nem rendelkezik biztonságos objektumőrzési megoldással ,
 • ha már van objektumőrzése, de nem biztos annak makulátlanságában,
 • ha szeretné megtudni, hogy hol vannak a objektumőrzésének a gyenge pontjai,
 • az a gyanúja, hogy a személyzet összejátszik az őrséggel,
 • ha szeretne 100%-os biztonságot telephelyein,

akkor keressen minket, most!

Objektumőrzési specialistánk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy egyedi igényei alapján ki lehessen alakítani a legmegfelelőbb objektumvédelmi megoldást, méghozzá azt a megoldást, mely Önnek a legnagyobb segítséget jelenti.

Ha szeretné felvenni a kapcsolatot munkatársunkkal, nyomja meg most az alábbi kapcsolatfelvételi gombot!

Munkatársaink készséggel a segítsére lesznek!
Az objektumőrzés keretein belül milyen feladatok professzionális elvégzését veszik le az Ön válláról - folyamatosan képzett - munkatársaink?

Portaszolgálat, recepció

A szolgálat feladatai a következők lehetnek:

 •  belépés jogosságának az ellenőrzése
 •  be-, illetve kiléptetés előírtak szerinti végrehajtása
 •  érkező vendégek fogadása és az objektumon belüli kísérése
 •  a megrendelő által meghatározott, illetve elfogadott okmányok vezetése
 •  elektronikus biztonsági jelzőrendszer figyelése

Rendész szolgálat

Rendész szolgálatba beosztott munkatársaink feladatai alapvetően a következők lehetnek:

 • telephelyen belüli fel- és lerakodás, árumozgatás ellenőrzése
 • belső gépjármű- és személyi mozgás szabályozása
 • a nem folyamatosan nyitva lévő kapuk nyitása és zárása
 • a környezet-, munka-, tűz- és balesetvédelmi előírások betartatása.

Áruházi rendészet

A vagyonvédelmi szakmában speciális feladatnak tekinthető az
rúházi rendészeti szolgálat, hiszen itt nem csak az illetéktelen, erőszakos behatolások ellen szükséges megvédeni az objektumot, illetve az árukészletet, hanem óvni kell azokat úgy a vásárlók, mint az alkalmazottak lopásaitól is. Cégünk a feladat végrehajtására nagy szakmai gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező munkatársakkal rendelkezik. Még több információ az áruházi rendészetről >>

Vagyonőri szolgálat

Az őrség feladata alapvetően a következő:

 •  telephelyek, raktárak, üzemek, irodaházak, áruházak és egyéb kereskedelmi egységek,  stb.  őrzési feladatainak  ellátása munkaidőben (nyitvatartási időben) és azon túl,
 •  behatolás megakadályozása, behatolási kísérlet esetén a helyszín biztosítása, a       szükséges intézkedések megtétele (Tűz, betörési kísérlet, csőtörés stb. esetén)

Ha szeretné felvenni a kapcsolatot munkatársunkkal, nyomja meg most az alábbi kapcsolatfelvételi gombot! Kérjen még több információt vagy személyes találkozót, hogy szakértőnk segítségével,  ki tudja alakítani a megfelelő védelmet, objektumai védelmére.

Munkatársaink készséggel a segítsére lesznek!

Objektumőrzés képekben

Bittó Kft objektumörzés

Bitto Kft. objektumörzés.

Bitto Kft. objektumörzés

Bitto Kft. objektumörzés

Ne késlekedjen tovább, keressen minket, most!

Objektumőrzési specialistánk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy egyedi igényei alapján ki lehessen alakítani, a legmegfelelőbb objektumvédelmi megoldást, méghozzá azt a megoldást, mely Önnek a legnagyobb segítséget jelenti.

Ha szeretné felvenni a kapcsolatot munkatársunkkal, nyomja meg most az alábbi kapcsolatfelvételi gombot! Készséggel a segítségére lesznek további kérdései szakszerű megválaszolásában.

→ Munkatársaink készséggel a segítsére lesznek!

Most teljesen ingyen Önnek adjuk!

Felbecsülhetetlen értékű, 15 éves vagyonvédelmi tevékenységünk során megtapasztalt, kipróbált és jól bevált módszerek és nélkülözhetetlen információk azon vezetőknek, cégtulajdonosoknak, magánszemélyeknek, akik a 100%-os biztonságra törekednek!

Ne hagyja magát megtámadni, meglopni!

TEHET ELLENE! TEGYEN ELLENE!

IRATKOZZON FEL ITT ÉS MOST!

Név:
E-mail cím:

ADATAIT BIZALMASAN KEZELJÜK!

"valódi biztonság, megalkuvások nélkül"