Rendezvény biztonsági megoldásaink
 

A vagyonvédelmében  cégünk megalakulása óta foglalkozik rendezvénybiztosítással, kiemelten a kulturális és sport rendezvényeket .A megbízóink elvárása szerint a vagyonvédelmébe bevetünk minden jogilag elfogadott szakmai módszert azért hogy munkánkkal a megrendelő elégedett legyen. A vagyonvédelmi és rendfenntartó munkánk során különböző híradás technikai eszközöket alkalmazunk. Széleskörű ismeretségünk révén , rövid idő alatt jelentős létszámú  biztonsági személyzet kiállítására képesek vagyunk. A nagy HUNGARORING, valamint a kisebb exkluzív rendezvények ÚJSÁGÍRÓ BÁL, szervezői elismerték teljesítményünket.

Kérjen szakszerű segítséget és szervezze meg rendezvényeinek szakszerű és biztonságos védelmét.

Rendezvény biztonsági specialistánk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy egyedi igényei alapján ki lehessen alakítani a legmegfelelőbb megoldást.

Ha szeretné felvenni a kapcsolatot munkatársunkkal, nyomja meg most az alábbi kapcsolatfelvételi gombot! Tegye fel további kérdéseit munkatársunknak, készséggel a segítségére leszünk.

→ Munkatársaink készséggel a segítsére lesznek!

Most teljesen ingyen Önnek adjuk!

Felbecsülhetetlen értékű, 15 éves vagyonvédelmi tevékenységünk során megtapasztalt, kipróbált és jól bevált módszerek és nélkülözhetetlen információk azon vezetőknek, cégtulajdonosoknak, magánszemélyeknek, akik a 100%-os biztonságra törekednek!

Ne hagyja magát megtámadni, meglopni!

TEHET ELLENE! TEGYEN ELLENE!

IRATKOZZON FEL ITT ÉS MOST!

Név:
E-mail cím:

ADATAIT BIZALMASAN KEZELJÜK!

"valódi biztonság, megalkuvások nélkül"